2on SAFARI. PUIGGRÒS. (3 hores de recorregut / 20 km)

Era un matí de dissabte. I tal com havíem acordat amb lo Joan, tocava anar a fer un tomb. Teníem "mono" i no podíem esperar més. Havia de ser una sortida de poques hores i prop de casa. Una ruta que no va durar 3 hores, així que a l'hora de dinar ja érem a casa.Destí a Puiggròs, municipi a la comarca de les Garrigues. Lo poble està situat dalt d'un turó, des d'on podreu apreciar unes vistes excepcionals d'Arbeca, Les Borges Blanques, Juneda, Torregrossa i Miralcamp. Recomanem portar uns prismàtics. Lo millor mirador, lo trobareu al costat de l'antic portal d'entrada al poble
Com la majoria de pobles, hi ha moltes cases en ruïnes, fet que no deixa de tenir lo seu encant. Fixeu-vos en les cases, la majoria tenen una curiosa doble o triple numeració.


Un dels indrets principals de Puiggròs és visitar allò que queda del castell, avui integrat dins la vila closa del nucli original.
Passejar pel poble és tranquil, no hi volta ningú. Així que aprofitem per fer fotos dels racons que ens agraden.Com sempre, ja veieu que no cal fer massa quilòmetres per trobar coses interessants. A dinar ens esperava una bona brasa, acompanyada de bon pa i vi. Fins la propera.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

0 comentaris