QUÈ PRETENEM?

L'objectiu és promocionar turísticament les terres de Ponent a través d'un element metereològic que és propi de la nostra zona geogràfica. La boira, ens agradi o no, forma part del nostre paisatge, i ens defineix el caràcter. Per tant, volem trencar el tòpic que la boira és negativa. Nosaltres pensem tot el contrari. La boira és una manera de viure, d'aquí el nostre lema: "pensa en positiu, pensa en boira". D'altra banda, com a empresaris de turisme rural del Pla d'Urgell, cansats de què les nostres terres d'interior siguin quasi desconegudes arreu de Catalunya (especialment a Barcelona), volem trobar una manera de què ens identifiquin fàcilment. El que en el món dels negocis s'anomena "crear una marca". De la mateixa manera que al Pirineu venen la neu, nosaltres podem vendre la boira.

La boira atorga una toc màgic als paisatges, és a dir, nosaltres vivim en un entorn rural interessant pel turista, però vist amb sol o vist amb boira, canvia completament. Per tant, cal venir amb sol, però també amb boira (aquesta és la novetat).
La boira és un element que no fa nosa. Contràriament al que molts pensen, la boira no interfereix per a res en la vida quotidiana. Simplement cal vigilar a l'hora de conduir, igualment com quan vas a un entorn amb neu.
La boira és un símbol patriòtic de Ponent, i com tal ens l'hem d'estimar. Perquè si no som nosaltres qui ho fem, qui ho farà? Vosaltres heu vist parlar malament de la neu als que viuen a la muntanya? Voleu dir que no els hi comporta alguna molèstia? Però saben que és una font d'ingressos que cal cuidar i estimar.

La nostra idea és fer conèixer la boira i el territori, però, evidentment, la boira no roman tot l'any, però el territori sí. Per tant, si ens aneu seguint, anireu descobrint allò que us anirem presentant, sempre lligat amb el turisme de les terres de Ponent. D'aquí l'altre lema que tenim: "viure a Ponent, experiència i sentiment".